Yıllardır görev yap para kazan yazılımımızı kullanan bir çok kişi oldu ama bu sistemi en iyi işleten işleten birisi var. (Hocam kusura bakma ifşa ediyorum sizi ama)

Hocamız 1 ay önce sıfırdan 1 lira para olmadan taksitle görev yazılım paketimizi aldı 2 yıl aradan sonra tekrar bu işe girdi ve kazançlarına bakarmısınız. 1 ayda müşteri güvenini sağladı siteyi 3000 üyeye çıkarttı attığı kazanç tablosu gerçekten gurur kaynağı benim için, Bu işte takdir ettiğim nadir insanlardandır. Güvenilirliğide zaten forumda biliniyor kendisine iş ahlakından dolayıda teşekkür ederim. Benim için amaç yazılımı satmak değil yazılımı ve eğitimi alıp bu şekilde üzerine düşerek işi severek yapmaktır bana whatsapp üzerinden bak bugün ne kadar kazandım diyip attığı ekran görüntülerini görünce ister istemez gururlanıyorum, sayemde diyemem çünkü ben sadece eline oltayı ve taktikleri vermişim o ise o olta ve taktikleri katlayarak daha iyi nasıl kazanırım diye düşünüp yapıp bu başarıyı elde etmesidir, kendisine başarısından dolayı çok teşekkür ediyorum gurur duyuyorum.. işte bu arkadaş
@ssmedyadanısmanlık;
Gerçekten tebrik ediyorum.. İnşâ ettiğim bir yapı aracılığıyla bu seviyeye gelmesi beni gerçekten mutlu etti ve bu konuyu hakettiğini düşünüyorum
21 mayısta ve belirli aralıklarla ilettiği durumlar