Ben beğenmedim hocam. Sadece beğenmedim deyip geçmeyip yorumlarımı da yazayım;
1- Bu video nerede yayınlanacak? Tek bir video yapalım her yerde yayınlayalım demişsiniz ancak bu videodaki seslendirme ve görüntülerin tamamını değerlendirdiğimizde hiçbir yer için uymuyor.
2- Metinleri chatgpt gibi bir yapay zeka yazmış sanırım. Bu bariz belli ve metni okuyan da hiç ara vermeden metni okumaya gayret eder gibi
3- Yine seslendirmeden gidersek hiç es verilmiyor ve video içindeki silah seslerinde ya da geçişlerde durması ve izleyen kişinin o ana/duruma odaklanması lazım. Bu videoda o mümkün değil.
4- İlk giriş sahnesi daha temiz bir sahne ile olabilir.
5- Her video sahnesi geçişinde farklı efekt kullanmışsınız bu dikkat çekici değil daha yorucu olmuş.
6- Bir yerde aynı sahne içine geçiş efekti koyulmuş. Orada zoom girilir-slow a düşebilirsiniz ya da farklı bir efekt olur ama geçiş değil çünkü iki kez izledim neden başka bir videoya geçmedi dedim.
7- Sondaki telefon numarası grafikleri ise yine amatörce olmuş. 1. kısımda dediğim gibi sosyal medyada yayınlanacaksa açıklamaya yazılır, hadi belki başlığa yazılır ama video içindeki hem görsel olarak hem de seslendirme olması işin profesyonelliğini düşürüyor kesinlikle.
8- 45. sn de sağ alta bir logo gibi bir şey geliyor.
9- Drone ile geçiş biraz sorunlu ama en azından farklı bir açıdan video başlayabilir.
Umarım yapıcı bir eleştiri olmuştur. İyi çalışmalar