looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir fabrika kuracak kadar borç yapmış ama hiçbirşeyi umursamayan hayatı günlük yaşayan bir adam tanıdım.

bu devir ahlaksız yüzsüz insanların devri. iyi niyetli insanlar heryerde ezilir heryerde kaybeder.

hepimizi engelleyen sınırlar kalıplar var hocam. ahlaktan adaletten ödün vermeden sınırları zorlayın. yeni kapılar açlır inşalalh
Dediğin tipte kim varsa, tanıdığım herkeste aynı durum var hocam. Dün farklı bir konuda konuşma açtım, gerçekten çabaladığım bir şeyle ilgiliydi. Profil fotoğrafı kendisinden daha fazla 'adam' olan bir varlık ne anlattığımı neresiyle anladıysa, bana hakaretler ve suçlamalar yağdırdı. "Süzme", "artist" gibi aşağılayıcı ifadeler kullandı. Sonra profiline baktım; bana yönelttiği suçlamaların âlâsını kendisi yapmış. Ama suçlu olan ben oldum.
Demek ki bu dünyada ya ahlaksız ya da yüzsüz olacaksın... Ama bu da bizim fıtratımıza uymaz.
Bugün 4. gün. Toplasan 3 saat uyumuşumdur. Hâlâ iş arıyorum, hâlâ mesaj atıyorum, hâlâ çabalıyorum. Bu arada kolum, omzum sakat. Doktor 8 bin TL’lik bir iğne önerdi ama yaptıramadım, öyle kaldı.
Geçmişime baktığımda beni hayatta tutan tek şey kızım. Son anlarda hep o geliyor aklıma. Ama bazen sanki ona bile en çok zararı ben veriyormuşum gibi hissediyorum.
Bir gün o meleğin yüzü gözümün önüne gelmeyecek... ve işte o zaman her şey bitecek gibi hissediyorum.