Selamlar hocam,

E-Ticaret te herkesin dediği gibi kazanmak zor malesef, ancak imkansız değil. Bir çok arkadaşımın Trendyol, Amazon, Ozon, gibi platformlardan para kazandığına şahit oluyorum. Yurtdışından ürün getirip Türkiye'de ciddi kazanç sağlayabiliyorsunuz. Ben kendimde daha önce kendi kozmetik markamı ürettirip sattım. Önce Trendyol'da satmaya çalıştım, trendyol'da rekabet edemedim. Daha sonra Amazon Amerika ve Kanada ülkelerinde satış yaptım. Orada da iyi bir deneyim sağladım.

Bu süreçlerde herkesin de bildiği gibi önemli 2 madde var,

1.si Kar edebileceğin ürünü bulmak, daha önce arkadaşında dediği gibi, 200 e alıp 600, 700 ve daha fazlasına satabilmek.

2.si Sermaye gerçekten önemli. Başda para kazanmıyorsunuz, Bir çok gideriniz var. Ürün maliyeti, Reklam Maliyeti, Kargo Maliyet, Pazar yeri komisyonlar vergi giderleri vs.

Bu süreçler tabi ki gözünü korkutmasın sonuçta bir hayat yaşıyoruz ileride keşke dememek için denemekden zarar gelmez. Sağlam adımlarla her şeyi göz önünde bulundurarak denemenizi tavsiye ederim

Başarısızlıkta başarmak kadar önemli bir deneyim, Bugün ki deneyimler yarının başarısını getirir