Teşekkürler.
programmeronder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizde uzun zamandır satış yapıyoruz başımıza böyle bir olay gelmedi. Rankmath ile ilgili olacağını düşünmüyorum.

@TrimSay; Hocam selamlar aldığınız rankmath tamamen orjinal lisanslıdır. Orjinal sitesinden alınmıştır @Faruk TURGUT; kardeşime bu konuda güvenimiz sonsuzdur. Bence sizin sorununuz başka bir işlemnden kaynaklanıyor olabilir. Eklenti ***** ve çalıntı değildir.
Gmail hesabımı bağlayıp ekliyorsam nasıl orjinalliği belirsiz oluyor anlamış değilim sorun sadece bu. Arkadaşın kafasında bir soru işareti varsa şeffaf şekilde şikayet konusu açması iki taraf içinde daha net olur aslında.

RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek taraflı bakmamak geliyor. Orijinal olmayan bir eklenti de yüklenmiş olabilir? Yada konudaki ilhamlar yapılmışta olabilir? 2 taraf da kendini haklı buluyor bunun için log kayıtları ve eklenen kodların incelenmesi gerekiyor. Forum da daha önce tema satıp arka kapı bırakan üyeleri bile bu gözler gördü. O yüzden tek taraflı bakmak doğru değil. Orijinal satıyorsunuzdur ama kimin niyetini kim bilsin.

Ticaret puanı peşinde koşmadığımız için bile mesaj gelmiş tam bir komedi. TP puanı dilenmek kasmak bana göre değil atmak isteyen atar 50₺ye kanva satıp şu kadara ulaştım diyenleri de bu forum gördü ama beni ilgilendirmiyor tabi ki Diğer üyelerin ne yaptığı malum bizi ilgilendirmez.