Başta ilk haberler çıkınca kurucusu ve yönetim kurulu üyeleri tutuklanınca gerçekten bulaştıklarını düşünmüştüm fakat ifadesini okuyunca ülkede zaten adaletin maşa olarak kullanıldığı aklıma geldi. Sonuçta masumiyet karinesi diye bir şey var zamanında topa tuttukları hatta mal varlıklarına el koydukları nice isim şimdi dışarıda hayatına kaldığı yerden devam ediyor.
Belli ki para lazım birilerine adamın emeğine çöküldü, sonuçta böyle bir şey bu ülkede ilk defa olmuyor. Papara diğerleri gibi kapanmayacak arkadaşlar, işletilmeye devam edilecek. Çünkü çok fazla kullanıcısı var, evet bu olay prestijini etkiledi fakat yıl sonuna kadar işleyişlerinin düzeleceğini umuyorum. 23 milyon kullanıcıdan 26 bin tane kötü niyetli hesap tespit etmeleri az bile, daha köklü bir araştırma yürütülse daha fazlası bulunur.
Hesapları şüpheli işlemlerden kapatan hatta kimi zaman yanlış işlem bile yapan kuruluşun sahibinin vergi rekortmenlerinden biri olması benim için yeterli, bu ülkede vergi ödemeyen ya da borcu silinen bir sürü şirket varken bu adam gerekeni yapmış. Suçludur değildir umrumda değil belki ekibinde çürük vardır fakat bu en fazla ihmal olur yardım ve yataklık değil.