E-Ticarette Güçlü Bir Ortak Arıyorum:
Selamlar herkese,
Mobilya ve dekorasyon işinde uzun zamandır üretim yapıyorum, aklınıza gelebilecek her şeyi kendi atölyemizde, en ince ayrıntısına kadar halledebiliyoruz. Şimdi bu üretim gücümüzü e-ticaretle birleştirmek istiyorum ama bu konuda tecrübeli, yanımda duracak bir ortağa ihtiyacım var.
Yani kısacası, ben üreteyim, sen sat. Benim derdim üretimle, ne isterseniz üretebilecek kapasitedeyiz.

Peki ben nasıl birini arıyorum?
* E-ticaret işinden anlayan, platformları kurup yönetebilecek, ürünleri dijitalde nasıl parlatacağını bilen birini.
* "Bu ürün şimdi moda, bunu yapsak tutar!" diyebilecek, deneme yanılma yapabilecek pazarın nabzını tutan, yeni ürünler bulma konusunda yaratıcı bir kafa.
* Dijital pazarlamadan anlayan, sosyal medyayı, reklamları falan iyi kullanabilen biri olursa tadından yenmez.
* En önemlisi de iletişimde açık, samimi ve uzun soluklu bir işe inanan bir arkadaş. Yani öyle "yapalım bitsin" kafasında değil, gerçekten birlikte bir şeyler inşa etmeye hevesli biri.
Benim de e-ticarette bilgim var gerektiği yerde yardımcı da olurum al-sat değilim asla kendi yapımımız kadar kâr getirmez.
Üretim kısmı bende, bu konuda zerre kadar şüpheniz olmasın. Eğer e-ticarette tecrübeniz varsa, aklınızda projeler, satabileceğiniz ürünler varsa, gelin bir kahve içelim, konuşalım. Bu işten neler çıkarabileceğimizi hayal bile edemezsiniz belki de.
Saygılar değil, sevgilerle,