Ortalama yılda 2-3 defa 2-3 hafta kayınvalidemin evinde kalıyoruz. Her şeker bayramı izmirdeyiz. kurbanda istanbuldayız.
Mümkün oldugunca izmire gidiyorum. Uzaktan çalışıyorum izmire gidiş sorunum yok genel olarak.
6 Yıllık evliyiz. 1 Çocugumuz var.
Eşimin sadece istanbulda 5-6 komşu arkadaşı mevcut. Artı benim tanıdıgım bir arkadaşımın eşi ilede kaynaştı bende onun bu şekilde komşuluk etmesinden memnunum. Onun yanlzı hissetmesini istemem. Daha dikkatli davranıyorum bu nedenle.
hocam senin oturmuş evliliğin var ben yenidir diye dedim dediklerimi fazlası ile yapıyorsun burdan sonrası psikolik sorun olabilir yani ne desek yanlış olur evlilik danışmanı gibi bir şeye danış desem bile tatsız olur hanımın kırılabilir daha ters tepebilir yine bu konularda bir sevdiği saydığı büyüğün yanında eşiniz bu muhabbeti açıp tavsiye alırsa belki düzelebilir kadınları anlamak zordur bazen 7 yıldır evliyim hala anlamıyorum

şaka bir yana en iyi sonucu kendiniz bulacaksınız fazla da konuşmadan dediğim gibi eşinizin tepkisi farklı olursa siz kırılabilirsiniz bu sefer Allah yardımcınız olsun
selam saygılar ile