Hem cok üzüldüm hem cok sevindim. Darisi basima diyecegim ama açıkçası aynı yerde saydikca olmuyor. Ne yaparsam yapayim bakin istisnasız ayni yerdeyim. Bu surecte uyumadim, yemedim, yatmadım ama olmuyor. Bakin bugun cuma 2 gundur sabahlıyorum ve 1 tl yahu 1 tl kazanamadım. Haftasonu geldi. 6 yasinda kiz balon istese yemek istese benim canımı alsınlar. Ayni döngü devam ediyor. Ekmek dahi goturemeyecem ben neden nefes alayim ki?
Öyle düşünme hocam inancım olmasa da sabrın sonu gerçekten selamet. Biraz daha dayanın borcunuz çok fazla değil tabii bunu küçümsemek için söylemiyorum. Fırsatlar hep var, bir anda bakıyorsunuz karşınıza bir şey çıkıyor. Sürekli aynı şekilde düşününce insan çözüm bulamıyor farklı düşünmeye çalışın elbet bir çözüm olacaktır. En basitinden eşiniz var mı bilmiyorum ama o bile çalışsa 140k borç nedir ki. Forumda bile az kazandıracak dahi olsa basit işler bile yapabilirsiniz. Kopyala yapıştır işi bile var, makale isteyen var bunlar en basitleri. Hadi normal işte çalışıyorsunuzdur tatil gününüz varsa bir işletmeye gidin sigortasız hatta daha düşük ücretle bile çalışırım deseniz elbet bir yer çıkar. Çözüm bitmez, azıcık borç bu az az kazanır öderseniz hepsini kapatmayı düşünüp strese girmeyin, intiharı hele hiç düşünmeyin çocuğunuz varmış zaten. Gerekirse psikiyatra gidin 1-2 ilaç versin rahatlarsınız en azından.