Nisan 2024'e kadar iki sene kadar Papara'da çalıştım.

Ülkemizin en büyük sorunu bilmeden yargılayıp etiketlemek.

Şunu unutmayın, ilerde bir gün haber kanalları sizi damgalarsa yalan dahi olsa herkes sizi öyle bilecek, azıcık empati.

En basitinden business hakkında bilgi vermek isterim, en büyük sorun halk. Şirketin en büyük kadrosu masak ekibi.

Banka hesabını kiralarken korkan insanlar Papara hesabı kiralarken asla korkmuyor. Her şey papara'dan dönüyor diyorsunuz. Girin bir bakın herhangi bir bah*s sitesine. Ödeme yöntemlerinde kamu bankalarından tutun, her çeşit banka havalesi, eft mevcut. Aynı kapıya çıkıyor.

Tüm transferler BDDK ve MASAK'a iletiliyor.

Savunma olarak görmeyin, tek sorunum insanların içeri kısmı bilmeden sağdan soldan duyma bilgilerle asıp kesmeleri. Raporlar açıklanır, suç unsurlar belli olur. O zaman üzerine tartışırız. mobbing kaynaklı(Bana göre) ayrıldığım şirkettir. Çalışmadığım x y z firması içinde aynı şeyleri yazarım.

Bu bizlerin hakkıdır, insanların kanıtsız biçimde içlerinden geçeni ile gerçekmiş gibi lanse etmesine izin vermemeliyiz. Bugün X şirketi, yarın Z kişisi. Belkide sen ben o.

Her şey net olur halka açılır o zaman hep beraber gereken protestoyu gösteririz.