AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mücadele etmezseniz asıl işler o zaman kötü olur.
Eğer fiziksel anlamda sağlığınız yerindeyse ve normal insan sağlığına ve zekasına sahipseniz avantajlısınız.

Dünkü konunuzu gördüm. Misal sizi belki sömürecekler ama sizi belki 1 ay ufakta olsa rahatlatır. Belki uykudan feragat edeceksiniz ama düşünmeye ve yol aramaya devam edecek zamanı kazandırır.

Aynı durumların benzerini yaşadık. Şuan hem özel hem sanal sektör demeden gece 2-3 e kadar hala çalışıyorum sıkıntı yaşamamak adına. Pes etmemem lazım ailem ve doğacak bebeğim için. Tüm bilgilerinizi derleyip uygun konu açarsanız daha farklı iş fırsatları da çıkabilir.Allah yardımcımız ve yardımcınız olsun.
Bende maaşlı çalışanım ayrıca freelance iş yapıyorum (gelmiyor) ama kovalıyorum. Hafta sonu full time çalışacak alanlar bakıyorum sektor onemsiz hademelik bile yaparım. Sağlık dersen 4 kalp krizi 1 felç geçirmeme rağmen ayaktayım yılmadım sadece ol omzumda 2 ay once bir kaza gecirim o sıkıntı ama işimi yapmama engel değil. Uyku desen 3 gundur neredeyse hiç yok halusunasyon gormeye başlayacam yakında ve daha karnımı doyurmadım ki iştahta yok zaten. Mücadele edecem edebildiğim yere kadar ama sanki o sınıra cok yaklaştım o korkutuyor beni