Teşekkür ederim. sizin konularınızı da görüyorum. Kamp yapmayı ben de istiyorum. zira ona yönelik planlarım var. Videolarınız da kısmen gördüm. Araştırdığınıza eminim.
yorum:
Kamp yapmanın farklı konseptleri var. Klasik yoldan gidiyorsunuz bu alanda rakibiniz çok. Ayrıca baya bir zaman alacak maalesef giderleri ilk zamanlar (ilk 1 yıl) çok fazla olacak. Ben basit konseptle pk açıp gelirle o masrafı karşılamayı düşünüyorum.
Atik ailesinden de göreceğiniz üzere sıradışı konsept yapmanız gerekiyor. para olsa diyebilirsiniz ancak o konseptin altında ilerleme zor olacaktır.
Mesela benim düşündüğüm konsept finans kampı yani hem ailecek kamp yapıp hem finans üzerine (para kazanma) çalışmak. ikisi bir arada olması için internet çeken yerde olmam lazım. izlenmesi içinde trustik tatil bölgeleri olacak.
Öneri:
Konseptinizi belirleyin, mesela kamp çadırları üzerine olabilir (her videoda yeni çadır deneyimi, satın almanıza gerek yok, firmalara ulaşıp kirlamaya ikna edin). Mesela kamp malzemeleri (diy değil, ürünleri alıp deneyin) mesela biyolojik ekosistem (foto kapan alın, kamera sistemi alın canlıları çekip açıklayın)
kamp videosu için global olmak çok önemli
avrupa,
amerika avustralya, singapur gibi bölgeleri hedefleyin (ne izlerler, ne yerler ne içerler gibi) hedefli video çekerseniz kitleyi bulursunuz.
size de başarılar dilerim
bu mükemmel yorumun üzerine düşeceğim. hatta burada paylaşım yaptıktan sonra bazı düşünceler oluştu. fikir verenler oldu. o yüzden çok teşekkür ederim. umarım öyle ya da böyle emek vererek birşeyler yoluna girer. hedefim şuan için para kazanmak değilde sevdiğim işi yaparak ilk etapta 20 30 bin kişilik bir kitleye ulaşmak tabi bunu 1 yıla yaymam gerekecek. bu süre zarfında almam gereken bir çok ürün olacak şimdilik bu şekilde devam edeceğim fakat fikirler oluştukça katmaya da devam edeceğim.