Merhaba Dostum,
eminol hepimiz hemen hemen aynı süreçlerdeyiz. Benimde çok fazla borçlarım var. ama bir şekilde ayakta durmaya çalışıyoruz. Bu yaşadığın durum hayatının sonu değil. elbette bir şekilde kalkıp yeniden başlayıp devam edeceksin.
nefes alıyorsak her şey için umut var demektir.
Her şey olabilir rahat ol.
İyi şeyler zaman alır
hocam babadan kalma ortalama 1 milyon ₺ borç ile savaşıyorum evliyim bir cocugum var maas blokem var hesabımda ama ek iş yapmaya günü kurtarmaya calısıyorum daha fazla çalışığ daha az kötüyü düşünüyorum aileme sarılıyorum ve onlar için ayakta durmaya calısıyorum durumun çok zor ancak düzelecektir emin ol
Hocam benzer durumdayım, vergi borçları vs derken şu an hesap ile blokeli durumda. Fakat inandığım şey insanda halen umut kalması gerektiği.
Ben üzerime düşeni yapıyorum elimden geleni yapıyorum, çalışıyorum, kovalıyorum, yoruluyorum. Şu an bile. İşte bu nedenle umudumu da yitirmedim İlahi bir yardım illaki gelecektir. İnsan umudunu ve çabasını yitirmesin yeterli.
Size vereceğim tek tavsiye de bu umutsuzluğa kapılmayın, çabalamaya devam edin yeterli.
Değerli yorumlarınız için cok tesekkur ederim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Güçlü olmak gerek, sabretmek gerek farkındayım ama mental anlamda aşamıyorum sanki bir bataklık içerisindeyim çıkmaya çalışıyorum ama cırpındıkça daha çok batıyorum. Diyorum ya gücüm kalmadı. Tek dayanağım evladım, ama bazen kafam öyle yerlere gidiyor ki son anda vazgeçiyorum. Allah'a canımı alması için veya benim bitirmem için cesaret vermesi için dua ettim. O kadar yoruldum. Ama çabalmaya devam edeceğim