Videoların hem konu seçimleri hem de metinleri gayet güzel ve ilgi çekici başlıyorlar elinize sağlık, ses efektleri vs. bazen ana sesin duyulmasına engel oluyor onların seviyelerini daha iyi ayarlayabilirsiniz, sesinizin de kalitesini arttırmak için adobe podcast vb. tarzda uygulamaları deneyebilirsiniz.
Videolarınızdaki genel karikatür teması çok hoş olmuş ama efektlerin fazlalığı görsellerin anlaşılmasını zorlaştırıyor, çok fazla efekt yerine %100 kelimesi kelimesine metne senkron görseller koymanız çok daha etkileyici kılar videoyu. Videoların sonunda da hem soru sorup hem abone istemeyi ben yapmıyorum açıkçası bu tarz kanallarımda sadece hem kısa hem de çok kilit bir soru soruyorum herkesin yanıt vermek isteyebileceği, yorum fazla olunca videonun izlenmesini de etkiliyor genel itibariyle.
Görsel değişiminin de aşırı sık olmasına gerek yok ama dediğim gibi kelimesi kelimesine senkron olmalı, bir görseli 5 saniye kadar tutacaksanız da yakınlaştırma efektleri vs ekleseniz yeterli olur. ya da yatay bir görselse soldan sağa kaydırma yapabilirsiniz.