turkmoney adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyi ispatlamaya çalıştığını bir anlasam. Ahmed karslıyı birebir tanımış, görüşmüş, toplantı yapmış biriyim. Papara dediğin şey 2016 yılında kuruldu. Kurulduğu yere gidip kendisiyle defalarca toplantı yapmış birine neyi ıspatlamaya çalışıyorsun? Babadan zengin adamlar zaten. Denizcilik, taşımacılık ve bir sürü iş yapan insanlar bunlar. 1987 doğumlu biri 2016 yılında nasıl 17 yaşında oluyor bi izah et yahu. İnternetten aldığın bilgilerden daha çok bilgi sahibiyim ben. Yani sanki birşey ıspatlama çalışır gibi birde beni etiketlemen tuhaf oluyor. Ahmed karslının tek başarı öyküsü vardır, kendini oralara getirenleri satmak BU KADAR yani. Başına gelen herşey bence hakettiği şeylerdir zira doymak bilmeyen bir ihtiras, dolmak bilmeyen bir cüzdanla ancak bu kadar gidebilirdi.
Güzel insan benim sana ispatlama gibi bir derdim ve zorunluluğum yok! Yazmış olduğun cevaba istinaden genel bilinen bilgileri sana ve diğer insanlara aydınlatması ve konuyu neden açtığımı daha net anlamanız manasında oluşturdum.

Tuaf olan senin yaklaşım ve tepkindir. Senin bilgin ve yakınlığın doğrudur, bununla ilgili herhangi bir iddiam ya da eleştirim yok. Bilgi sahibiyim birebir tanıyorum diye söylemene ve kanıtlamaya çalışmana gerek yok.

Problemleri veyahut diğer konular ile ilgilenmiyorum herkesin doğrusu ya da yanlışı olabilir hepimizde olduğu gibi.
Dediğim gibi ben sadece var olan resmi bilgilere dayanarak nelere dikkat etmemiz gerektiğini ismi geçen şirket üzerinden vermeye çalışırken yazdığınız cevaplara ve gelebilecek cevaplara istinaden bir cevap oluşturdum, bu kadar aydınlatıcı metne ispatlamak gibi kelimeler ya da cümlelerin hoş olmuyor.

Ayrıca benzer konular ile ilgilide resmi kaynaklardan olabildiğince bilgi paylaşımlarıda yapmamın üzerine uyarıcı yeni bir konu açtım sadece.

İninal ile iliglide açtığım konu linkinide bırakıyorum.
https://www.r10.net/off-topic/440124...-duyurusu.html