Hocam yıllarca enpara kullandım ama çok sıkıldım kalas gibi arayüzleri var yani cezbedici bir yanı kalmadı bende hala duruyor kartlar da öyle duruyor yani
Allah allah, şuan baktım getir finansa evet ben papara gibi bişeyler sanıyordum ama kampanyaları falan da güzel duruyor hem dijital ürünlerde hem fizikselde falan güzel gerçekten, peki güvenilir mi sizce en son getiri kim aldı bilmiyorum ama garanti platin falan bırakılıp ana kart olarak getir kullanmak mantıklı olur mu?
A101 hadi için düşüncelerim hala aynı açıkcası, sürekli içine para atmak falan gerekmeyecek mi
getir finans bölümü satıldı mı bilmiyorum fibabank alt yapısını kullanıyor, hiç sorun yaşamadım. hatta geçen gün kredi çekmek istedim daha 4-5 aylık müşterisiyim anında onayladı krediyi. yakıtta genelde kullanıyorum bir de n11 için 9 ay vadesiz taksit yapıyor onunla baya şey almıştım (n11 de onun).
a101 konusunu sanırım halen anlamadınız. A101 banka kurdu dijital banka enpara gibi TOM bank adıyla. Kredi kartı çıkarttı, aynı enpara kartı gibi, vakıf kartı gibi yani bildiğimiz kredi kartı banka kartı değil. sürekli içerisinde para atmıyorsunuz mantık aynı önce alım sonra ödeme sistemi bildiğimiz KREDİ KARTI kredi kartının adı da HADİ
https://hadiyanindakibanka.com/ linkten inceleyebilirsiniz. avantajları tüm kartlardan daha fazla, gold pakete üye olduğunuzda ekstra %3 para iadesi yapıyor (a101 alışverişleri için). diğer tüm heryerde kullanabiliyorsunuz. en son kampanyası her 1100 lira ve üzeri alışverişlere 100 lira iade 1 ay içerisinde maksimum 1000 lira kazabiliyorsunuz. yani %10 indirim gibi bir tutara geliyor.
ikisini de kullanıyorum bimde de alışveriş yapıyorum hakmarda da, yani sadece a101 de kullanmıyorsunuz. a101 için veresiye sistemi var o daha avantajlı kredi kartı gibi değil o veresiye yazdırıp sonra ödüyorsunuz o da sistem içerisinde ayrı bir sistem.