Son güncelleme

30.05.2025

Uption kredi kartıyla yatırlan tutarı kendi ibanınıza çekmeye izin veriyor. Komisyon oranı 5 küsüre geliyor sanırım. Günlük limit 20 bin TL

Merhaba,
Malum papara olaylarından sonra kartları takla attıran birçok arkadaş gördüm benim gibi. Papara konusunda sadece bekleyip göreceğiz net konuşmamak gerek.

Kart Döndürme için alternatif yolları bu konu altında paylaşalım istedim.

Turan
Turan uygulamasında onaylı hesapla 1.5 milyon TL ye kadar kartla yatırım hakkınız var ancak günlük limiti bilmiyorum.

Turan %5,25 komisyon alıyor, turan hesapları arası para dolaşsa bile işaretli para olduğu için hiçbir türlü nakit çekilmiyor. Ancak kredi kartı borcu ödeme ekranıyla kart borcu ödeyebiliyorsunuz ekstra olarak ordan da komisyon alıyor hatırlamıyorum.

Paycell
Aynı Turan gibi işleyişi limitlerini bilmiyorum maalesef. Ancak dün 5000 lik kart yatırımı başarılıydı.

Param asla tavsiye etmiyorum. 1000 TL yükledim kanunen nakit çekim yok ancak alışverişte QR ödeme ekranı donuyor çalışmıyor. ATM ile QR dan para çekme hata veriyor.

Nays ve Kassa denemedim. Sipay limitleri düşük geldi ve güven vermedi.

Güncelleme
Uption
İndirip ücretsiz sınırsız hesaba geçiş yaptım 20.000 günlük kendi kartınla para yükleme limiti var. Kartların hesap kesimleri gerçekleşmediği için işlem sırasına aldım tekrar güncellerim