Uygulama transferi sıkıntılı bir işlem olsaydı transfer diye bir bölüm console hesabında olmazdı ama ne olduğu belli olmayan uygulamaları hesabınıza almak sıkıntı yaratabilir.
Doğru olduğunu düşünmüyorum. Test gereksinimi olan bir hesaba test gereksinimi olmayan bir hesaptan yeni yayinlanmis bir uygulama transfer etmek politikalara aykırı olmasa da Google tarafından hoş görülmüyor, buna hak veriyorum. Ancak bunun dışında, hesaptan transfer yapılmış, bu hesap mimlenmiş demek doğru değil. Google zaten kendisi uygulama transfer seçeneği sunuyor, uygulama transferi gerçekleştikten sonra da sizinle bir ilgisi kalmiyor. Doğrudan hesabınızı etkileyecek bir durum görmüyorum ben.
Benim gördüğüm kadarı ile geliştirici hesabının ticaretini yapanlar fiyat kırmak için bunu söylüyor. Aslı astarı olmayan bir söylenti. Google'ın politikalarında bununla ilgili tek bir şey göremezsiniz. Belki kendi deneyimlerine dayanarak böyle olduğunu söylüyorlardır ancak ben daha önce defalarca uygulama transferi yapıp bu konuda hiçbir sorun yaşamadım.
Benim yapacağım uygulama web sitemin webviewiydi direkt herhangi sorunlu bir uygulama değil ama sitemde adsense reklamları vb. olsuğundan düzenlemeler gerekiyor sanırım bir sürü birde test işleri çok uzun olacağı için iade etmek istiyorum. Bu uygulamayı devredebileceğim biri ulaşırsa sevinirim arkadaşlar boşuna 25$ vermiş olmak istemiyorum 🥲