Bu firmanın yaklaşık olarak 7-8 yıllık üyesiyimdir. Zamanında bir katagorinin ünlenmesine referans olmuş gizli kalmış birisiyim. Taa ki bugüne kadar. Bugün vds hizmeti satın aldım. 00.00 dan 01.00 a kadar zaten müşteri paneline girilmiyor her gün

çöküntü mü bakım mı bilemiyorum. 1 den sonra giriş yapabildiğimde *** oyununun sunucu katagorisinde vds hizmeti almıştım fakat oyun ve dosyaları kurulu gelmedi. 3 ay önce aldığım zamanda alım ekranındaki önerdiği 2012-2016 server sistemleri eski kalmıştı artık desteklenmiyordu firmaya bu hatayı sorduğumda bana bilmediklerini söylemişlerdi. Bunu bile ben farkedip söyledim. Bugün saat 2.30 olduğunda birden vds e bağlantım kesildi ve bir mail geldi vpn ve kimlik doğrulamadan vdsin askıya alınmış. zaten ben sizden önceden bir sürü sipariş gemişim var sitede tc kimliğim var kullandığım ödeme yöntemlerim kişisel adıma kredi kartları/banka kartları. 2.30 da Ben kaçak mıyım? Aranıyor muyum da benim hizmeti gecenin 2.30 un da askıya alıp saatlerce bekletiyorlar. Bu gerçekten firmanın ağır bir ayıbıdır. Farklı konulardaki sorunlarımı her dile getirdiğimde bilmiyoruz tarzı takılan sadece copy paste atan bir destek ekibine sahipler güncel olarak. Destek ekipleri kendinilerini güncellemiyor güncel sorunlar hakkında bir fikirleri yok. Kısacası bu firma kurumsallaştıktan sonra kendisini bozduğunu düşünüyorum. Kuzey Kıbrısa öğrenci olarak geldiğim için vpn kullandığımı söylüyorlar gerçekten komik geliyor insana.
Benden doğrulama için kağıda keyubu yazıp kimliğimle selfie çekip göndermemi ve şirketin ibanına 1 tl atmamı istediler. Bu fotoğrafımın belkide sisteme kaydedilip kötü bir amaçla kullanılacak nerden bilebilirim daha burda kaç yıllık ne kadar güvenli bir sistemsiniz? Verdikleri ddos koruma sözü , uptime sözlerini tutamadıklarını gördüm. Kaç kere sunucularıma ddos saldıraları oldu ve bunu ben kontrol edip kendilerine söylediğimde aa olmuş eve napalım dediler. Kısacası keyubu kullanmayın kullandırmayın.
Burdan Kemal Bey'e kişisel görüşüm ve yorumum olarak kurumsallaştıktan sonra üye/müşterilerinizi önemsememeye başladığınızı görüyorum. Bir üyenizi/müşterinizi bugün kaybettiniz.