Googleye Türkçe veya İngilizce yazarak demirin yer yüzünde oluşmadığına meteor yağmurlar ile yer yüzüne yadığına kanıtlarıyla ulaşabilirsiniz hocam
Aynı şekilde google amcadan ayeti bulabilirsiniz.
iyi forumlar
Ayrıca bakınız demir, önce dünya oluştu sonra demir oluştu demiyorum. Demir dünyanın oluşumunda vardı iyorum. Siz ayete göre demir dünya oluştuktan sonra meteorlar ile geldiğini iddia ediyorsunuz. Yani demir dünyada yoktu, meteorlar ile geldi diyorsunuz. Meteorlar ile gelen demirin, dünyadaki mevcut demiri oluşturduğunu söylüyorsunuz. Kaldı ki ben meteorlarla demir gelmedi de demedim.
Demir elementi dünyasal yaşam için bir kaynak. sonraki yorumda zaten bunu da dile getirdim. Yaşamın oluşması için demir elementinin olması gerekiyordu. (çinko, fosfor, kalsiyum dahil) Çünkü dünya yaşamı bu topraklarda oluşurken bu elementlere göre oluştu. Neden insan yada bir canlıda "Altın, platin," gibi elementler yok? Ama kalsiyum, fosfor, demir, çinko gibi elementler var. Yaşamın oluşumu sırasında hücreler bu elementlerin formasyonları ile oluşmuştur. çünkü bu topraklarda vardı.
1500 yıl önce demir varlığı bilinen bir metaldi... neden diğer önemli metaller yok??????????????????????????????????????? demirden daha önemli (değerli demiyorum) elementler var ama demirden bahsediliyor... onu biliyorlardı da ondan. Demirden daha değerli olan metaller ya da elementler neden yok???????????? Mesela silisyum neden geçmiyor... çünkü silisyum 18. yüzyılda bulundu. " silisyumu Allah bilmiyordu o zamanlar" böyle mi diyelim yani...
Silah için kullanılan Kurşun (Pb),
Yarı iletkenler için Silisyum
Bunlar neden yok, bunlar mucizevi değil mi????????? (sizin mantığa göre demirden daha mucizevi)