Bugün 1. site için reklamları multiplex ile değiştirdim. Satır ve kolonlar desktop, mobile göre ayarladım. Listeleme yaptığım oyun listesindeki kutulari da reklama benzettim. Reklam ile oyunlar arasında başlık olduğu için politika açısından sorun olmaz diye düşünüyorum. Gelir bugün için 700 den 900 civarına yükseldi. Net değişikliği yarından sonra görmüş olacağım.
Reklam konumları header altı ve oyun sayfasında oyun altı şeklindedir. Bunun haricinde otomatik geçiş reklamları kullanıyorum.
edit: saat 22:48
son durum:
edit: feed reklamlarını da ekledim. ancak stilli adsense ayarladığım halde tam tutturamıyor. tekrar bakacağım. (çözüldü)
card stillerini feed reklamlarına göre ayarladım. bunda politika sorunu olmuyor, google zaten kendisi sizin döngünüzdeki postlara benzetmeye çalışıyor.
edit: 28 mayıs, gün bitti. sonuç 1134₺. geçen hafta aynı günden %89 fazla oldu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
edit: 29 mayıs
Siteye eklediğim ve en çok hit alan oyunlardan birinin keyword COM domaini boştu aylar önce almıştım. Bu site hitlenmiş ve 2. kez adsense başvurusu yapıyorum. 1. başvurumda sitede anasayfada iframe olduğu için onaylanmadı diye tahmin ediyorum. Şimdi biraz daha içeriği düzelttim ve tekrar başvurdum. Iframe oyunu anasayfadan başka bir sayfaya aldım. Hitleri aşağıdadır. Bu siteyi adsense onaylarsa kazancı ufak miktar desteklemiş olacak. Günlük gelir 1000₺ geçti. Bununla beraber günlük 1400₺ gibi olabilir.