Hocam şuanda siz kendiniz bile bilimle çelişiyorsunuz. Bütün bilim insanları demirin gökten indirdilğini yani ilk Yaratılış evresinde yapıldığını söylüyor. Kendiniz söylüyorsunuz hocam

Demirin faydası. Akılsız şuursuz olarak demir kendi kendiliğinden oluşmuş bunlada kalmıyor insan ev araba vs herşeyin yapımında kullanıyor. Sonra yaratıcı yok

En basit Demir elementi bile Bir akıl sahibini gerektirirken. Peki demir nasıl oluştu hocam kendi kendine mi ha yok patlama ile filan olmuştur canım. Kim patlatacak bir yaratcıda yok öyle bütün güneşten parça koptu kendi kendine sonra demir vs süper nova patlamaları kara sular elementler en son hayvan insan hepsi kendi kendine oluştu

Arkasında hiç ilim irade kudret sahibi hayat sahibi yok durduk yerde oldular bu safsata inanıyor musunuz gerçekten
Hocam ben Tanrı Yoktur demiyorum Allah yoktur diyorum. (ikisini ayırdığımı söylemiştim)
Benim inandığım Tanrı ile sizin inandığınız Allah aynı değil (zaten Müslümanlar da öyle diyor).
Merak ettim hangi bilim adamı demir gökten indirildi diyor? o zaman çinko da, kalsiyum da, fosfor da gökten indi ! elektronik parçaların vaz geçilmezi olan silikon da gökten indi (var olmadan indi yani)
Sahi bu gökten indirilen gök neresi? Allah ın katı mı? evrenin dışı mı?
Arkasında hiç ilim irade kudret sahibi hayat sahibi yok durduk yerde oldular bu safsata inanıyor
Olmak zorunda mı? vir şey olması gerektiği için olmuş olamaz mı?
siz cennetten kovulan ve Allahın cennete giremez dediği şeytanın tavuzkuşu gagasında inci tanesi olarak girip yılan kılığına bürünüp Hz. Havvayı yönlendirdiğine inanıyorsunuz, bu mantıklı ama bir şeyin olması gerektiği için olduğu gerçeğine safsata diyorsunuz. (inanç olarak saygı ile yaklaştım)
Ne güzel Kafa