Bakın arkadaş sizlere güzelce anlatıyor ama siz deliriyorsunuz ne bu kin öfke yav biz düşman değiliz herkes fikrini suna bilir ama Müslüman olan Müslüman olmayan ile dövüşecek değil ya biraz sakin cevaplar verelim lütfen dövecek gibi çıldırmışsınız
Ne delirmesi ne öfkelenmesi?

Okurken kahkaha atıyorum aksine, aşırı derecede komik geliyor çünkü bu masallar. Konuşmaların tamamının sonu aynı. Bu yüzden normalde bu gibi bir diyaloğa dahil olmam fakat aynı anda bir sürü konu açtığınız için, dahil olmaya gerek duydum fakat sonuç yine aynı. Çünkü tanrı öyle istedi, çünkü her şeyin bir yaratıcısı vardır vs. vs. vs. Aynı masallar
Hocam ben size ilmi bir şekilde konuşuyorum ama gördüğüm kadarıyla herhangi bir ilim anlayışınız yok gibi. Benim birilerine İslamı dayatmak gibi bir derdim yok. İslam'ın kendi cazibesi fazladır onun tadını alan bırakamaz.
Müslümanlara bakıp'ta İslama girilmez zaten bana bakıpta bir İslami tercih bulunmayın çünkü bende hakiki bir biçimde müslümanlığı yaşamıyorum hocam. Bunlar çok derin meseleler buyrun çayımızı içmeye gelin böyle klavye arkasından konuşulacak meseleler değil aslında göz göze diz dize anlaşılacak meseleler. Müslümanlara bakıp müslümanlıkta soğumayın. Efendimiz'in izlerine bakıp onun o mükemmel şahsiyetine bakıp İslama ısının hocam.
Zaten inançsızlık ispat edilemez hocam öyle bir şey muhal için de muhaldir. Yokluk ispat edilmez
İlmi bir şekilde konuşmak mı? Araziye çimento bırakalım kendiliğinden ev olur mu bakalım demek mi ilmi? Size ilminizle başarılar, ben almayayım hocam. İyi günler dilerim