İnanılmaz iyi bir kanal ortaya çıkartmışsınız tebrik ederim. Çekimlerinizin kalitesi ve verdiğiniz emek gerçekten dünya standartlarında. Bence hem uzun videoda, hem shortsda hem de diğer sosyal medya platformlarına oynayarak kendinizi markalaştırın, geleceğiniz noktanın haddi hesabı olmaz.
Uzman youtuber kişinin bir sözünü duymuştum. "Size bir tavsiye verecek olsaydım bu süreklilik olurdu" diye güzel bir söz. Aslında her işte bu böyledir. Şunu idrak etmek gerekiyor. İş online diye basitleşmiyor. Kafamızda bunu aşamıyoruz. Ama gündelik gittiğimiz işlerde saatlerce sıkıla sıkıla çalışabiliyoruz. Çünkü biliyoruz ki gerçekten ciddi bir iş. Online işlerde bir farkı yok.
Adamla şimdi online bir iş muhabbeti yapıyorum. Kaç ayda diyor amorti ederim. Ya arkadaş, bu bir iş. Google'a giriyorsun diye kolaylaşmıyor ya. İşte genel kanı bu düşünce olduğu için aslında başarısızlıklar çok fazla.
Sizi de tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun inşallah. Başarılarınız daim olsun. Videolar güzel olmuş gayet.
Kesinlikle size katılıyorum içinde bulunduğumuz durumu basitçe özetlemişsiniz. Artık online real kendi düşüncem yorumlayacak olursam birbirinden farkı yok . Hatta online sanki biraz daha ağır basmaya başladı mantıken.
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim var olun