iyki mahalle okullarında okumuşum bir daha gurur duydum

, ayrıca kız çocuğu olduğu için okuldan çok çevreye dikkat edin derim, yoksa okulda doğulu olmuş şivesi değişmiş çokmu önemli?
Hocam asıl olay konuşma şekli değil, iyi yetiştirilmiş bir çocuğu yanlış yetiştirilmiş bir ortama soktuğunuzda çocuk ister istemez onlara benzemeye başlıyor. Yani derdim doğu şivesi kötü öyle konuşmasın değil, ben geleceği için yatırım yapıyorum, elimden geldiğince kızımı iyi yetiştirmeye çalışıyorum, bu yatırım onun geleceği için, neden bile bile geleceğiyle oynayayım. Çevre dediğiniz gibi önemli zaten, o yüzden konuyu açtım.
Barbaros hayrettin paşa ilkokulu
Yiğenimde beylikdüzünde bu okula gidiyor eğitim iyi, o da biraz ilkokulda öğretmen şansı olarak düşünüyorum açıkçası yinede bakmak isterseniz kötü bir okul değil
Çok teşekkür ederim hocam, işte istediğim tavsiye bunlar
Okul sanıldığından daha önemlidir insan okul çağında ailesi ile herşeyi paylaşması gerektiğini tam kavrayamıyor farketmeden gördüğü kötü eğitim ve arkadaşlıklar hayatına her zaman etki ediyor.
Kızım öyle değil çok şükür, okulda ne yaşarsa anında akşam anlatmaya başlıyor

ben onunla bunu her zaman yaptığımdan dolayı artık bu ona normal bir durum gibi geliyor, küçüklükten bunu bir oyuna çevirdik, hadi anlat bakalım okulda neler yaptın, neler oldu, arkadaşların ne yapıyor, öğretmeninle bugün neler yaptın diye soruyorum, bu şekilde iletişimde olunca ileride de bir sorun olacağını sanmıyorum.