eryylcn11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlarla tanrının kanıtı yapılacaksa, o zaman sizin tanrınız Mısırlılar, Sümerler ve benzeri medeniyetlerdir diyebilir miyiz? Zira kutsal kitaplarda yazan şeylerin büyük bir kısmı, antik medeniyetlerce biliniyor ve yazılıyordu. Sadece Muhammed ve diğer peygamberler, onlardan farklı olarak (ctrl+C) tuşunu keşfedip sıklıkla kullandılar
Hocam size bir yaratıcının ispatınıda yaparım ben hepsine hazırım. Bir şeyin varlığını ispat etmek kolaydır. Ama nefiy öyle değildir. Mesela siz deseniz ki bana dünyada bir hindistan cevizi yok. Bende desem ki hindistan cevizi var. Size o cevizi bulup gösteririm. İspat ederim. Ama siz onun yokluğunu ispat etmek için dünyada her yeri aynı zaman içinde bana göstermeniz ve bildirmeiz gerekir buda muhal içinde muhaldir. Allah'ın varlığıda aynı şekilde kainat kitabında aşikare gözüküyor. İnsan bir delil güneş bir deilil elma armut hepsi birer delildir. Daha devamını yazcğım hocam bizler Takliti iman istemeyiz Tahkiki iman yolumuzdur.

Yeryüzünü ölümünden sonra nasıl diriltiyor. Şüphe yok ki o, ölüleri de elbette diriltecektir. O, her şeye hakkıyla kadirdir." (Rum, 30/50) ...
Bir baharda tam 2 milyon Türde tekrardan yenileden dirilitiiliyor. An ve an kainata hayat veriliyor. Bunları yapanın İlim,İrade,Kudret,Basar,Sem bunlar olmadan olması imkansız.

Size desem ki bu R10.net sitesinin oluşumu şöyle oldu desem Bir rüzgar çıktı bir yerden bilgisayar geldi diğer yerden klavyeler otomatik yazıldı r10 kodlmasını oluşturdu. Buna kim inanır. En basiti yiyeceğin döner bile öyle
Bir rüzgar çıktı et biryerden geldi ekmek bir yerden geldi biir anda döner önünüzde oluştu bu safsataya kim inan hocam : ) Yani Kainat kitabı İlim,İrade,Kudret,Basar,Sem , Hayat bu sıfatları barındıran sonsuz yaratıcı olmadan olması muhal içinde muhal saygılar hocam