Auidi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar evli falan değilim sevdiğim bir kadın yok hayatımda sosyal bir hayatım yok çevrem eşim dostum yok kardeşim dediğim bir insan var sadece arkadaşım olarak onla da görüşemiyoruz çalışıyor izni olmuyor gibi gibi ailem falanda yok
Ne için Çabalıyorum Ki ?
Ekşi sözlük Lisans Gibi işlerin Satışını Yapıyorum
S sport falan filan Allah'a şükür olsun ufak defek harçlık gelir Bırakıyor ama sürekli Para Para Para
Kafamdan çıkmıyor Evde Bakıma muhtaç bir ailem var onlarla ilgilenmeye Çalışıyorum sürekli Borçlar Kurban Yaklaşıyor Kurban Almam Gerekli
Nereden Bulacağım Bilmiyorum
Sürekli sektör Araştırıyorum kafamdan İş kurmak Dışında Hiçbir şey Geçmiyor Aksi Gibi Sermayem Falan da yok ne için kim için cabaladigimi Falan da Bilemiyorum çıldırmak Kafayı Yemek Üzereyim Sanki Şehrin Hayaleti benim gibi hissediyorum ne akrabalar ne arkadaşlar kimse ile Görüşmuyorum
Whatsappımı Kapattım 5 gündür Arayan Bile Yok sadece bussines var onuda iş için kullanıyorum
Kimse öldün mü kaldın mı diye aramadı bile 3 gündür telefonuda kapattım herkese Arayan Bile Yok ne için Bu kadar Çabalıyorum Çabalıyoruz Ki ?
Anlamıyorum anlayamıyorum Aklımdan Çıkmıyor para ve iş kurma dışında bundan nasıl kurtulacağım onuda bilmiyorum hiç arkadaşım beni seven bir kız hiç birşey yok hayatım resmen bomboş sadece iş yapmak para kazanmak iş düşünmek için yaratılmış gibi hissediyorum şu aralar zaten işler de kesat ne yapsam hiç bilmiyorum abilerim kardeşlerim fikirlerinize ve yorumlarınıza Açığım lütfen biri bana yardımcı olsun
Lisans ekşi sözlük hesap üretim eski tarihli hesaplar gibi istediğiniz heryerden tedarik sağlayabiliyorum uygun fiyata
Lisanstir vpn dir ben iş düşünmek istemiyorum artık para düşünmek de istemiyorum seneye yurtdışına kaçmayı planlıyorum yasal yollardan sürem dolunca da geri dönmeyecem zaten
Herkese hayırlı bol kazançlar
İyi forumlar.

kurban, hac veya zekat paran varsa yapabileceğin ibadetler yoksa sana düşmüyor zaten..