darkland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam öldürmekten daha ağır bir suç olarak görünen vergi borcu ABD tarafından asla unutulmaz. Herşey kitabına uygun olarak açıldıysa zamanı ve yeri geldiginde TR'den faiziyle tahsil etmek için avukatla noterden bir gün zarfı yollarlar şaşırırsınız =)
Başka bir korkunç durum izah edeyim. Hesabın pasif olduğunu farkeden muhasebeci bilgileri başka birine satıp sizin adınıza amerikada kredi kartından tutun bir çok işlem yapabilir ve hepsini sizin şirkete dayayabilir ki bunu genelde hep yapıyorlar.

Kısacası vergi borcu hiç bir şekilde silinmez. Takipsizlik olabilir ancak vergi borcunun silindiğini hiç duymadım.

Yukarıdaki yazıları okumamıştım. Vergi borcunuz varken amerika krallar gibi girebilirsiniz. Dolandırıcılık hükme varsa zaten girerken paketlerler.

Vergi borcu 3 yılda bir beyan esasına dayanır. 3 yıl boyunca 1 kuruş ödemenize gerek yoktur. Ancak 3 yıl içinde IRS gelipte whats up derse o zaman herşeyi incelerler.. Ancak IRS hızlı USD hareketleri olan yükselenlere veya şikayet edilenelere çöker..
Benim şuan ödemem gereken İmtiyaz Vergisi 300$

Valla korkuttun hocam ödeyip kurtulayım ben 11 bin çok büyük para değil