Site adresi: bir çok site var aşağıdan görebilirsiniz
Site satış fiyatı: site başı £50
Sitenin aylık getirisi: değişken
Sitenin açılış tarihi: 2022 ekim
DA / PA Değerleri: 16/45 değişken
Kategori / sitenin içeriği: haber
Günlük hit sayısı: az sayıda
Ziyaretçi kaynağı: google
Domainin yaşı: 3yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: site içeriği satılacak. botlar ve diğer yazılımlar değil. zaten wordpress
Hosting dahil mi?: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı?: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı?: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: hayır
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
kendi sitelerime seo yapmak için oluşturduğum haber siteleri ağını satışa çıkarıyorum.
günlük wbots ile sitelere içerik çekilmekte.
da pa değerleri organik olarak oluşmuştur. kendi aralarından ve dışarıdan link ve tanıtım yazılarıyla organik olarak değerlenmiştir.
alan adları com.tr uzantılı ve ekim ayında uzatılması gerek. 50-60tl ye uzatılabildiği için fazla bir mali yük oluşturmamakta, bu yüzden bu uzantıyı seçmiştik.
bir çok özel alan adı var ve bazen sadece alan adları için teklif geliyor ve sattığımız olmuştur.
cloudflare kullanıldığı için tüm sitelerin ip adresleri farklı görünmekte. seo ve backlink için ideal kullanımda.
iç seo için özel çalışmalar yaptırılmıştır.
sitelerden dışarıya yok denecek kadar az çıkış var.
son aylarda whitepresse eklemiştim, oradan gelen tanıtım yazılarının en az 1 yıl sitede durması gerekiyor. bu yüzden bu siteleri alacak kişilerden özel anlaşma alacağım(10-15 site)
diğer sitelerde tanıtım yazısı ve footer link çıkışı şuan yok.
proje geliştirmeye açık. gelişen teknolojiyle çekilen içerikler ai ile özgünleştirilip fotoğraf ve video bile oluşturulabilir. fakat ben Türkçe içeriklerle artık ilgilenmediğim için bu ağdaki siteleri satma kararı aldım.
whitepress haricinde başka bir platformada footer veya içerik satışı konusu açılmamıştır. r10da konu açarak hemen gelir elde edilebilinir.
3 yıldır hergün içerik çekilen spamsız bir site oluşturma maliyetinin çeyrek fiyatına satışa çıkarıyorum.
+VAT(KDV) ile kredi kartı ile ödeme imkanı vardır. ingiltere şirketimden pound ile tahsil.
1 adet £50
10 adet için adeti £40
daha yüksek sayılar için özel görüşürür.
örnek site adreslerini aşağıya bırakıyorum. tüm listeyi göndermek istemiyorum. zaten hepsi birbirine benzer.
+4407495098292 whatsapp ile iletişime geçebilirsin. gün içinde fazla online olamıyorum.