SavixieN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an 25 yaşındayım. Yanlış hatırlamıyorsam 18 yaşıma girer girmez Papara hesabı açtırmıştım. Bugüne kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Bu sistemden önce İninal vardı ama izledikleri vizyon sebebiyle Papara'nın gölgesinde kaldılar. Şu an en sevdiğim banka Enpara olduğu gibi Papara'yı da bir o kadar seviyorum. Hesap kiralayanlar düşünsün. Çevremde bu işi yapan arkadaşlarım tonlarca cezasını ödeyip çekti. Papara bu kara para işlerine kukla olan bir firma değil. Mahkeme ne isterse anında bilgileri sağlayan bir firmadır. Firma hakkında patladı diye konu açmak bana etik gelmiyor. Forumda bu tarz konulara izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Objektif düşünen bir müşteri olarak markayı karalamak bu kadar kolay olmamalı. Forumun değeri bu tarz konular yüzünden gözden düşüyor.

Hatırlatma: Hesap kiralama işleri sadece Papara adı altında dönmüyor. Neredeyse tüm bankaları kullandıklarına şahit olmuştum. Her bankadan hesap kabul ediyorlar. Amaçları IBAN olsun yeter...
Evet hocam, hakkın var, lakin bizim Halk genelleme yapmaya çok yatkın, o kadar çok hesabını kiralatan vardı ki, Papara hangi birisi ile uğraşacak, en iyisi bilgi talep edildiğinde müdahale etmek, ama işte genelleme ile Papara gibi benzeri firmalar hep zan altında tutuluyor, ilginç olan çok acayiptir, arkadaş kullanıcılar da hiç bir sıkıntı yok, sütten çıkma ak kaşıklar. Tuhaf tuhaf insanlar. 😂😂😂😂