ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
banka varken neden insanlar papara kullanmakta ısrar ediyor? masraf vs diyorsanız neden enpara veya benzerleri kullanılmıyor. bu ödeme aracıları mevzusu başından bu yana safsata bence bu tür işlemleri yapan kuruluşlar bankaların kuruluşları olmalı. aynı şey coin borsası gibi ortamlar için de geçerli. aksi takdirde bu tür mağduriyetler daha çok olur. bu arada bankalar %100 iyidir demiyorum, denetleme konusundaki sistem oturmuştur. devlet bir hata yapmadığı takdirde bankalar güvenilir bir şekilde çalışabilir.
Ben kendi adıma cevap vereyim. Kullanım kolaylığı için tercih ediyorum, kampanyaları olsun, fiziksel pos oranları olsun, sanal pos oranları olsun, yatırım işleri için hızlı ve kolaylığı için tercih ediyorum. Hiç kimseyle muhattap olmadan işimi görüyordu. Vatandaşa o zaman bilgilendirme yapılsın elektronik para ve ödeme hizmetleri kuruluşları,Mali Suçları Araştırma Kurulu yükümlü olsalar bile firmanın işleyişten doğacak mağduriyetler sizin sorumluluğunuzda densin böyle bir şeyi onaylamadan kayıt olmayalım. Ya da en baştan hiç bu tip girişimleri başlatmasınlar.