"Birçok kişi Paparayı, kişisel bilgileri (isim-soyisim) gizli tutması ve bu sayede kötü niyetli kişilerden gelebilecek zararlara karşı bir koruma sağlaması nedeniyle tercih ediyordu."
hocam siz ciddi misiniz? Tüm bankalar merkez bankasına bağlı neyin gizliliği kafanız mı iyi sizin? Merkez bankası onayı olmadan, merkez bankasına bağlı olmadan bankacılık faaliyeti yürütebilir misiniz gerçekten? Yapmayın allah aşkına adamlar sıçtığınız boktan haberdar neyin gizliliği
Hocam, Papara üzerinden Papara numarasıyla para alabiliyorduk ve bu sayede isim-soyisim bilgileri gizli kalıyordu. Zamanında bizzat yaşadığım bazı kötü olaylar nedeniyle bu gizlilik benim için önemliydi. Benim gibi bu durumu yaşamış çok kişi olduğunu da düşünüyorum.
Önceki mesajımda bahsettiğim gizlilik konusu Paparanın kendisi ya da Merkez Bankası ile ilgili değil, insanların para gönderirken isim-soyisimlerinin karşı tarafta görünmemesiyle ilgiliydi.
Papara numarasıyla yapılan para alımları üzerinden söylediklerim yanlış anlaşılmış olabilir. Eğer öyle olduysa kusura bakmayın.
Umarım bu mesajımda kendimi daha iyi ifade edebilmişimdir.