Avengers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, yazınızı okudum hocam öncelikle geçmiş olsun. Amacım nasihat değil ancak hayatta her çıkışın bir batışı bir batışın bir çıkışı var. Sizin tutarlarda olmasada belli bir meblaa bende battım. İşte burada aslında kazanırken köşeye atmayı öğretiyor hayat. Atmayınca böyle olası kriz anında patlıyorsun. 1150 Tane site seocuların elbette işine yarar adet başı 100 TL den satsanız 115 bin tl yapar. Ancak kumar batağına düşerseniz o borç x10 kat olacağına emin olun. 100 k kapatırsınız 10 milyon geri ödersiniz.
herşey de bir ölçü var ve biz bu ölçüyü kaçırdık. birisi evlenecek para toplanıyor herkes 300-500 atarken biz 2000-3000 attık.

dediğiniz gibi köşeye atıp biriktirmek lazım. Gezdik - tozduk - eğlendik - har vurup harman savurduk.

Şuan 75k borcum için destek olduğum kişilerden 500 lira talep etsem inan bu para toplanır. Yalnız bizde kuyruğu dik tutma alışkanlığı var. Yardım ettiğim 1 kişiye varıp 1 lira isteyemem. İstemeyi bırak benim şöyle bir sıkıntım var bile diyemem. Çünkü yanlış anlar. ben zamanında sana yardım ettim şimdi sıra sende mesajı vermeye mi çalışıyor diye düşünür diye uzağım.

yani çevremde yüzlerce kişi var. hepsi beni mutlu huzurlu biliyor ama öyle değilim. iflasımı kendimden başka kimse bilmiyor. Çevremse eskisi gibi yardım etmediğim için sadece hissediyor.

1143 site taban fiyattan 28.500 den konu açtım dönen olmadı. Hatta haftalık 3k-5k diye ödemede kolaylık olsun diye konu açtım o da olmadı
piyasa çok kötü ve kimse artık eskisi gibi para harcayamıyor.