Hocam şu şekilde düşündüm piyasa süren kişi rekabet yapmak isterse çıkar der ben sürüyorum piyasa satış fiyatım budur hem diğer insanlar faydalanmış olur hem biz
Keşke öyle olsaydı reis zamanında bende senin gibi bir hevesle girdim bu piyasaya kazaç sağlayamadım saattım siteyi hevesini kırmak istemiyorum ama bu işi yapacaksan bir miktar birikmişin olması lazım sebebi ise rekabet çok bu sektörde binlerce smm ve paket satış paneli var
smm Yazılımı hallediyorsun ana sağlayıcı olmasa bile dip fiyatlardan fiyat veren sağlayıclar buluyorsun api çekiyorsun SEO ayarlarını yapıyorsun oldu tm her şey iyi güzel bu seferde müşteri gelmiyor niye dersen rekabet çok yüksek çok fazla SMM sitesi var çünkü bu işi yapacaksan iyi reklam bütçesi şart , google felan reklam vermen lazım , parayıda ayarladın google ADS reklam veriyorsun felan bu seferde reklam suspend yiyor bir script vardı galiba adı cloaker dı tam hatırlamıyorum o gerekiyor onun sayesinde reklam verebiliyorsun ama oda garanti değil yine suspend riski oluyor,,
Hakkıyla işi yapacaksan biraz zahmetli ve paran gerektiren bir iş