Keşke elon musk gibi zengin olsaydım O % 75 kısımın her biriyle el sıkışıp , onlara araba alıp '' Tarihin Görüp Görebileceği En KRAL Adam'' plaketi verirdim

Tek olmak o kadar güzel bir şey yok ki alışınca yemin ederim bir daha insanları görmek istemiyorsun

Niye bir başkasına ihtiyaç duyuyorsun ki yalnızken yapabileceğin binlerce şey var en basitleri

Karakalem çizim yap veya sanatla ilgilen
Yabancı Dil Öğren
Film, dizi Belgesel İzle
Gitar Çal veya herhangi başka bir enstürman öğren
E-spor ile ilgilen
Araştırma yap
Yatırım ve kazanç getirecek şeyleri araştır
Çık balkona otur kolduğa uzat ayağı korkuluklara gözleri kapatıp kafayı dinle
Çekirdek al git parka otur
sinemaya git
Evcil hayvanını sev
seyehat et,
Vücut geliştir,
Müzeleri veya tarihi yerleri gez

Hayatta 5 şeyden nefret ederim konumuzla alakası olduğu için sayma gereği duydum

1 Dolaylı yoldan konumuzla alakalı olan kadınlar ,tüm kadınlar değil .... feminist kadınlar ve özellikle emeği ile çalışan bir insana üst perdeden bakan veya kendi maddi durumu karşısındakinden dahai iyi diye küçümsermiş bakışı atan Korkteks fonksiyonlarında bozukluk olan kadınlar

2. uzi,veled,levelc5 blok3 ,ben, fero ,ebo vb yeni türeme sanatçı görünümlü sanatla alakası olmayan boş şahıslar tüm yeni şarkıcılar için demiyorum bir çoğunluğu böyle ama , sözde girişimcilik ayağına orasını burasını açıp takipçi ve para kazanan sözde influencer bozuntuları ve bunları ünlendiren zevki olmayan boş tayfa

3. Roman havası şarkıları ve maalasef ki benimde dahil olduğum büyük bir oranda kürt ırkının cahilliği ,hijyen ve kültür açısından geri kalışı ,saçma sapan kürtçe dili ,şarkıları ve saçma sapan araplardan devşirilmiş boş gelenekleri ve batıl inançları

4. araplar,hintliler ,iranlılar ve avrupadaki faşist ülkelerden (sebebini sormayın belli nedenlerim var)

5 . bu madde 1. Maddeyle yarışıyor durumda tek takılıyorsun diye sana asosyal damgası vuran bireyler veya psikolojik hastaymışısın ve psikolojik destek alman gerekiyormuş gibi davrananlar, ve kadınlara pek ilgilenmediğin için sana cinsel bir sıkıntının olup olmadığını soran ve gay olduğunu sanan şahıslar

abi ne güzel hayat işte gerek var bir başkasına, zaten malum partinin başa gelmesiyle beraber çoğunluk ile 96 ve sonrası kuşağın hayatta kalma mücadelesi verirken ve varoluşsal sancılar çekerken bir yandan da kendini ırkını üstün görme çabasında olan 1 primatın tribinimi çekeceksin, zaten bu ülkede evi arabası olmayıpta evlenen erkeği aklından şüphe duyarım evi arabası olupta evleneninde muhtemelen kadın görünüşten ve aşktan çok parasına bakmıştır her ne kadarda yok felan sen çok yanlış düşünüyorsun desenizde öyle kadın doğası gereği ve haklı olarak kendisini ve çocuklarının hayatını refahını sağlayabileceğin maddi durumu iyi olan erkeklerle olmak isterler,

Çıkarmışlar yalandan bir şey yok hayat arkadaşı ,hayat kazığı desek dahdaha bir tane çıktığım veya flört ettiğim kız olmadı inşallahta hiç olmayacakta tek tabanca takılacağım gezip tozacağım paramı biriktireceğim hayatımı yaşayacağım yaşlanıncada bir huzur evinde kalır ölür giderim artık
En azından yaşlandığım zaman huzur evinde sandalyede şöyle derin bir nefes çekip gökyüzünü seyrettiğimde en azından ömrüm boyunca bir tane kadının benden isteklerini yerine getirmek için kendimi feda etmedim veya boş bir insan için aşk acısı çekmedim veya muhtemelen ergenlikten sonra bana faydası olmayacak çocuğun gençliği boyunca giysi, gıda,eğitim , düğün askerlik vs masrafralarını karşılamak için kendimi yıpratmadım diyeceğim sadece kendim için yaşadım diyebileceğim