CodeDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim algılarım önce yaş daha sonra tecrübe ile sabittir. Üzülerek belirtmekteyimki zeka yaşınız 8 yazıyla sekiz.. Birşeyleri başaran bir insan çevresine başıralardan kendini överek bahseder siz ise bir şeyleri başardığıınızı ima edip bir taraftanda yok ettiğinizi söylüyorsunuz. ''Yoksunluk veya sanrı yaşamak'' Özellikle doğruları söyleyen insanların cümlelerini alıp saldırmanızdan belli, bu bir psikolojik travmadır veya senaryo üstatlığından ibarettir. Genellikle sizin gibiler tedaviyi red eder ve toplumda aramıza karışırlar.

Dip Not : Ticari zekaya sahip bir insan sadece ticari zekaya sahip değildir, Güçlüdür veya güçlü gözükmeye çalışır. tedavi önerenlerini pas geçmez saldırganlık yapmaz.
Benden önce fikirlerini beyan eden bir kaç arkadaşa saldırmışsınız şuan bana sallamışsınız toplamda 3-4 kişi. Yinede karar sizin tabi saygı duyarız toplumumuzda her türlü insan tipi barınabiliyor.
Zeka yaşından bahsedip alay etmeye çalışman enteresan. İçerik yok, mantık yok, sadece 'ben de konuşayım' çabasıyla mesaj yazmışsın. Benim başarıyı ima ettiğimi, sonra da yok ettiğimi söylüyorsun.

Bu kadar karmaşık bir çıkarımı yapabilmen için önce okuduğunu anlaman lazım.
Ama işin ironik tarafı şu.. bu çıkarımı yapabilmiş olman, zeka kalıntılarının hala sende olduğuna dair küçük bir umut veriyor.
Çok umutlandım şuan, büyük mucize bu.

Bana psikolojik travmadan bahsediyorsun, yahu 35 yaşında adamsın asıl bu mesajın travmanın kendisi. Burada akıllı geçinmeye çalışan tek kişi sensin. Konu açmışım soru soruyorum, mantıksız mantıksız mesajlar iletiyorsun. Ukalalık yapma.