Kim olduğunu bilmiyorum ama yazdıkların psikolojik analizden çok, kişisel bir yansıma gibi duruyor.
İnsanlar anlamadığı şeylere ya şov ya da boş diyor yani bu senin algınla ilgili. Ne gördüğünü değil, ne görmek istediğini söylüyorsun
Benim algılarım önce yaş daha sonra tecrübe ile sabittir. Üzülerek belirtmekteyimki zeka yaşınız 8 yazıyla sekiz.. Birşeyleri başaran bir insan çevresine başıralardan kendini överek bahseder siz ise bir şeyleri başardığıınızı ima edip bir taraftanda yok ettiğinizi söylüyorsunuz. ''Yoksunluk veya sanrı yaşamak'' Özellikle doğruları söyleyen insanların cümlelerini alıp saldırmanızdan belli, bu bir psikolojik travmadır veya senaryo üstatlığından ibarettir. Genellikle sizin gibiler tedaviyi red eder ve toplumda aramıza karışırlar.
Dip Not : Ticari zekaya sahip bir insan sadece ticari zekaya sahip değildir, Güçlüdür veya güçlü gözükmeye çalışır. tedavi önerenlerini pas geçmez saldırganlık yapmaz.
Benden önce fikirlerini beyan eden bir kaç arkadaşa saldırmışsınız şuan bana sallamışsınız toplamda 3-4 kişi. Yinede karar sizin tabi saygı duyarız toplumumuzda her türlü insan tipi barınabiliyor.