biraz insaflı olsaymış keşke geçmiş olsun hocam
Hocam hiç insalık göstermedi gerçekten. Kanıt sunmasam gerçekten içime oturmazdı şu ceza. Teşekkür ederim
Benim bir arkadaşım var adrenalin hastası scooter ile tekteker gider ama hiç yakalanmadı sicili çok temiz 600lük motoru var her hafta sonu İstanbul havalimanı yolunda plakasız gazlar teker yapar ama dediğim gibi sicili tertemiz yakalanmadı.
Hocam plakasız gezmedim hiç. Ön teker yapmadım. Yan vermedim. Zaten bugüne kadar ceza da yemedim. 2 Kere hızdan yemiştim o da tedes arabaylaydı. Yani uzun lafın kısası yasaya takıntılıyım biraz ama başıma geldi işte.
Aynı şekilde uzun yolda benim motosikletimin plakası da düşmüştü hedef şehrin girişinde çevirmede fark ettim polis ceza yazacaktı kavga ettim niye plakasız geziyorsun diye bende fiş gösterdim bak şu saatte yol üzerinde benzinlikten plakamla benzin aldım diye, sonra bana olsun plakasız gezemezsin yine de dedi bende verdiğimiz vergilerle bir şey yapılmıyor bari en azından yolları yapında çukura girip çıkmaktan plakamız düşmesin diye ağzımı bozarak konuştum en son bana yeni plaka çıkartman gerek felan dediler bende sıra bekleyemem ben buraya gezmeye geliyorum işini yapmayan p... yüzünden plakam düşüyor onla uğraşamam dedim sonra direkt noteri ve plaka basım yerini aradılar hemen hallettim 2k masraf açtı bana
Evet hocam bir de o var. Karayolları yüzünden plakam düşüp duruyor. Her yolda yama var. Delik var. Titreşimden bıktık artık.
motorcu arkadaşlar sağolsun bu olayı şova dönüştürdüğü için kurunun yanında yaş yanmış. polis görevini yapmış maalesef tahammül seviyesini çok geçtiniz. ayna kırmak plaka takmamak, hgs lerden kaçak geçiş polisten kaçmak vs vs. instagram video dolu.
O da doğru hocam ama sonuç olarak kanıt gösterdim ben. İnsiyatif alabilirdi. Sonuç olarak hepimiz bir insanız. Maalesef bazıları insanlıktan nasibini almamış.
Madem motorun kroniği siz de dağlık alanda veya şehir dışı yollardan geçeceğinizi biliyorsunuz neden yanınıza bu düşer diye bant olsun ip olsun artık ne gerekiyorsa almıyorsunuz bunu da sormak lazım..
Hocam şöyle 4 kere falan yaptırışım sanırım plakayı. En son artık ustam bu düşmez yapıştırdım dedi. Ona güvenerek şey yaptım. Bir de ayrıca plakalık yaptırıyordum demir. O da yola çıkmadan önce hazırdı. Yapıştırıcı olmadığı için akşam takarım diye düşünmüştüm. Ama işte olacağı varmış yani.
Geçmiş olsun hocam.
Bu aralar trafik cezalarından bir çok kişi muzdarip maalesef.
"50" ile gitmenin neredeyse imkansız olduğu ana arter yollarda 70'li hızlardan 9 bin küsür cezalar yazılıp gönderiliyor.
Sizin konuya gelince özellikle ceza tutarı da yüksek olduğu için ciddi anlamda canınızı sıkmış bir olay.
Trafik polisi tarafından olaya baktığınız zaman da görevini yapıyor ve bu tarz ihlalleri bulup cezai işlem uygulaması için devlet ona maaş veriyor.
Neresinden bakarsan üzücü bir olay, trafik polisinin kişiliğine vs. yorum yapmak yerine bundan bir ders çıkarıp can sıkmamaya çalışmak lazım, olan olmuş.
Emin olun onlar da birisi gelse de ceza yazıp gününü mahvetsek, moralini bozsak, tartışsak diye hevesle beklemiyorlar orada.
15 Gün içinde %25 indirimle ödeyebiliyorsunuz eğer imkanınız varsa.
Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkür ederim hocam. Evet doğrudur lakin kanıt sundum yani. İnsanız herkes hata yapıyor. Kesinlikle art niyetli düşüncem yoktu. Eve gidip yeni plakalığımı da takacaktım zaten.
15.000 çok geldiyse avukatlık olmana gerek yok çünkü o çok daha fazlasını isteyecek.
Avukatsız dilekçe verebiliyormuşum hocam. Ceza tutarı fazla olduğu için ve art niyetli bir davranışım olmadığı için cezaya itiraz edeceğim.