fasb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi ki garantisi yok, hele bu ülkede hiçbir zaman olmayacak. aşağı yukarı düşüncem bu yönde diyelim. ki son hesabınızda haklısınız. benimde ilk senem ve henüz zamla tanışmadım ama düşüncem bu yönde. Dediğim gibi tokide vaade ve ödeme sistemi kafanıza yatmadıysa girmeyin ki bana 15k üstü aylık ödeme deseler girmem açık konuşayım. Bütün imkanları yan yana koyarak bakmak lazım.
Evin fiyatinda belirli bit tutar sonrası sınırlama yok ise bu büyük bir kumar olur hocam. Malimüşavir arkadaşın yazdığı mesajı sizinle paylaşıyorum

Örnek veriyorum ana para olarak 2 milyon borçu kalmış zam geldiği zaman 2 milyona geliyor yüzde 10 gelirse 2 milyon 200 bin olur ana para arttığı için ödediği taksit de artıyor çünkü taksit sayısı değişmiyor ana parayla orantılı olarak taksite de yüzde 10 geliyor. zam geldiği zaman ne kadar borcu kalmışsa o paraya geliyor sözleşme yaptığı paraya değil
Kalan borca geldiği için taksit sayısı da değişmediği için orantılı olarak taksite de zam geliyor. Yani hem kalan para hem de taksite zam yapılıyor çünkü dediğim gibi taksit sayısı değişmediği için ana para da yükseldiği için taksit de artıyor. Sözleşme başında imzaladığı para da sabit kalmıyor her zamda artıyor