Sazlon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Bir moderatör ve aynı zamanda bir üye olarak açıkça ifade ediyorum. Tek taraflı dinlemek doğru değil lakin belirttiğiniz gibiyse durum;

“Çok bir şey istemedik.” - Revize konusunu açıkça konuşmuşsunuz. Somut delilleriniz mevcutsa sizin bir hizmet kusurunuz bulunmuyor.

“Seni foruma şikayet edeceğim.” - Elbette somut delili bulunan ve mağduriyet yaşadığını düşünen tüm üyelerin şikayet konusu açma hakkı bulunuyor.

“İşimizi teslim etmedin.” - Teslim ettiyseniz sorun bulunmuyor.

''Mersis üzerinden evini bulacağım ve evine kurye, polis, itfaiye ve çevremden adam göndereceğim..'' - Tehdit Suçu (TCK 106), Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi veya Yayılması (TCK 136), Huzur ve Sükunu Bozma Suçu (TCK 123), Suç İşlemeye Teşebbüs / Suça Azmettirme (TCK 35, 38)

Bir şey olmaz sanan bu kişiler sonrasında pişman oluyor ama nafile;

Öncelikle çok teşekkür ederim, görüşünüz ve yorumunuz için. Hukuki yollardan ses kayıtları vb. çıkarılabilirse elimden geleni yapacağım ve hakkımı savunacağım.

Karşı tarafta hiçbir kanıt olmamasına rağmen, 3 adet tasarımı revize edersek şikayetin kalkacağını belirttiler. Ayrıca negatif puan gönderilmişti arkadaş tarafından, reportladığım zaman kaldırıldı, 1 saat sonra yine gönderdi. Fakat tekrar report ettiğimde, revize etmem söylendi. Bu yüzden bir şekilde kanıt bulmam gerekiyor. Revize yapmak inanın elime yapışmaz; anlayışlı bir müşteri ise tabii ki seve seve yaparım. İnat etmiyorum ama hak etmeyen ve bu şekilde davranan kişilere asla hakkımı yedirmem.

Ayrıca tüm tasarımları ilettikten sonra sitelerinde kullandılar ve tasarımları övdüler de.

Ek olarak görsel bırakıyorum, kendimi belki daha iyi ifade edebilirim diye.

Şikayet ettikten sonra söylenimleri: