Merhaba ayın 6sında artvinden gürcistana gidicez kuzenlerimle orbi cityde kalmayı düşüyoruz c blok güzelmiş diye duyumlar aldık , fakat ora hakkında hiç bilgimiz yok orbi city dairesi olanlar mı kiralıyor yoksa otel tarzı mı çözemedim airbnb baktığımda 3 gece için 4-6k fln diyor kendi sitesinde 3 gece için 10-14k fln yazıyor çözemedim bunun hakkında bilgi verebilir misiniz ?
ve ekstra bunu bil bunu götür buraya git böyle böyle diyebiliceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim 🙏🏿
orby city güzeldir hocam geçel yıl hemde kışa doğru gitmeme ragmen güzeldi temizdi orada türklere özellikle karadenizlillere dikkat etmeni tavsiye ederim mafyacılık oynuyorlar orada takıldıgınız ortamlara dikkat edin her yardım etmek isteyeni yardım edicek gözüyle bakmayın geçen yıl 2000 tlye 5 gün kalmıştım deniz manzaralıydı ama ben tiflisi daha çok sevdim hem gezmek hemde kesif için güzel batun genelde ayyaslar ve kumarbazlar mekanı o yüzden tiflis güzeldir egerki bayan arkadaşlarla gidiyorsan birde batumdan tiflise tren var 800 liraydı 4 5 saat sürüyor