Kablolamadan kaynaklı böyle bir sorun olmaz.(Kablonun ince yada kalın olması (Bakır yada bakır kaplama) seste bozulmalara sebep olur. Kabloları çeken arkadaş kör değilse yada inşaat ustası değilse kablodan sorun yaşanması %5 filan.
Bir çok sebebi olabilir.
Örneğin yüksek seste dinlediğiniz zamanlar, belirli ses seviyesinin üstünde cihazlar kapatıp açılıyorsa korumaya giriyordur. Aküyü ölçtürmenizi öneririm.
Bunu yaptıktan sonra akü sorun ise, araç çalışırken yada stop halinde fark varmı? Anfi varsa çok ciddi ısınmalar oluyor mu? Sadece multimedyamı açılıp kapanıyor yoksa anfimi devre kesiyor? Bir çok sebebi olabilir.
Araçta hangi cihazlar takılı? Modelleri ile iletirseniz. Kablolar nereden geçti vs bilgisi iletirseniz destek olurum
Detaylı yanıtınız için teşekkür ederim. Gözlemime göre belirli ses seviyesi üstünde bir süre çaldıktan sonra bu durum yaşanıyor. Kapı içindeki kolonları değiştirene kadar böyle bir sorun yoktu. İlk önce zaten arabada uzun süredir takılı olan carplay cihaz ile mevcut kolonları kullanıyordum, sonra bir tık daha iyi ses olsun diye kolon değiştirdim ama sadece twitter. Devamında carplay cihaz aynı gün kapanıp açılma yapmaya başladı. Cihazda problem var dendi başka cihaz taktık oda aynı sorunu yaşattı. Sonra 3. bir cihaz taktık o uzun süre sorunsuz çalıştı(15 gün kadar), sonra havanın çok sıcak olduğu bir gün ondada açılıp kapanmalar oldu yaklaşık 7-8 defa. Amfi yok. Akü nispeten yeni bir kontrolünü yaptırırım, stop halinde deneme şansım olmadı genelde araba bir süre çalıştıktan sonra oluyor. Medyapanel komple yeniden başlıyor Android logosu geliyor, direkte açılmıyor 7-8 kere Android logo ekranında loopa giriyor sonra açıyor. Kablolar görebildiğim kadarıyla aracın teyp kısmının içinden yani aracın ön panelinin içinden geliyor, ilk montajı yapıldığında araç bende değildi. Zaten bu kısmı ekranı çekip çıkartıp kontrol ettiğimde baya sıcak oluyor.
Cihaz olarak sanırım bu var, üzerinde bir yazı yazmadığı için tipinden yola çıkıyorum.
Kolonlar:
Megavox g5-neo 500 wats 135/5"
Şimdiden çok teşekkürler.