cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DMCA ya kadar sıkıntı yok dmca sıkıntılı iş.. L7 DDoS atıyordur. Cloudflare kurun, WAF kısmından TR giriş olmayan VerifiedBots harici ziyaretçileri managed challange ye atın. Free stresserlar geçemiyor bunu.. Tabii premium varsa ona yapacak bir şey yok uğraştırır durur. Çok önemli bir şey ise bunny.net e geçip CDN + Shield açmanızı öneririm. Ama maliyeti olur tabiki

Sosyal medyada da taklitten bildiriyor yapacak bir şey yok ona da

Tehdit varsa ondan ceza + Web siteye saldırı yaptığının kanıtı var ise itirafı lazım.

"TCK Madde 244 – Sistemi engelleme, bozma, verileri yok etme veya değiştirme" bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır
TCK 244 e göre yaptığı suç. İtirafı var ise direkt yargılanır bu suçtan, tehdit açık bir şekilde varsa ondan da yargılanır.

Sosyal medyaya yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim hocam. Web sitemizi yöneten arkadaşa ileteceğim bu durumdan çok sıkıldık artık ne istiyor arkadaş bilmiyorum ama şahsı fikrim ergen olduğunu düşünüyorum kendini site çökertince heçkır zannediyor sanırım işte dava açıp buldursak biliyorum ailesi ağlayacak davayı geri alın vb diyecek uğraşmak istemiyorum insan gibi anlatıyorum da yok yani