Malesef bu olmamış ''5- PRO KAT'ta konunuz aktifken normal katta konu açmanız ya da reklam vermeniz yasaktır.'' bu madde ticaret hacmini azaltır. Sadece pro çalışıp ortalama düzeyde iş yoğunluğu talebi olan örnek veriyorum (pdf düzenlemesi, logoyu vektöre çevirme ve birtakım teknik düzenlemeler tasarımlar vs. gibi) şeylerin, zaten bunlar pro katında fiyatı bana hiç uymayacaktır algısını yaratmasına sebep olacaktır. Bu daha sonrasındaki pro kattaki tasarımcı-müşteri ilişkilerinin devamlılığı açısından sorun yaratır ve içe dönük bir düzene sebep olur kanısındayım.
Daha öncede söylemiştim bunu 1 tane aktif konunuz varken 2.konuyu zaten açamazsınız. 2 kategoride de konunuz olamaz. Öneriniz için teşekkür ederiz.
Şimdi sistemde bir sıkıntı var, arkadaşın dediği gibi bu kategori neye yarayacak? Başta detaylar açıklanmadan güzel geliyordu fakat şuanki grafik tasarım kategorisinden farkı ne olacak? Şuan da 10.000e iş yapanlar var minimum, müşteri istediğini tercih edip istediğine iş veriyor ha kaldı ki bu sistem oldu pro kategoride taban fiyat 10.000 normal kategoride taban fiyat yok e ne oldu şimdi anlamadım pro da olsa normal de olsa kategori aynı grafik tasarım yani kısacası ben gereksiz buldum. Şuanki taban fiyatların kaldırılması da aşırı saçma olur madem kalkacak tüm kategorilerde kalksın sallıyorum canva 50 TL’ye satılıyorsa 5 TL’ye satılır öğrenci adam 5 tlyi alır oh para kazandım der vergisini ödeyen Burdan ev geçindiren “ve premium üyelik alıp buraya para ödeyen” kişi 1000 tlden iş yapamaz. Bu forum için de kötü bir şey bence. Premium satışları düşer çünkü maliyet kurtarmaz. Bir de neye göre pro kime göre pro ? Herkesin tasarımda beğeni algısı farklıdır. Bence pro kategori yerine tasarım yarışmalarını düzenlemeniz iyi olur çünkü başta da dediğim gibi hiçbir anlamı yok. Ayrıca kimsenin de böyle bir düzenleme istediğini görmedim hiç görmedim yani şikayet konusu da çok nadir açılıyor tasarım kategorisinden. Herkes tasarım yarışmalarına tepki gösterirken bence bu çalışma askıya alınıp forum üyelerin talepleri göze alınıp yarışma kategorisi düzenlenmeli.
İş verecekler istediği işin kalitesine bağlı olarak ucuz işcilik veya ücreti geri plana atıp kaliteli işcilik çıksın ücretin önemi yok deyip Pro kategoriyi tercih edebilir.
Pro kategoriye herkes alınmayacak, neye göre kime göre dediğiniz kısım için şartları zaten belirledik. Yarışma kategoriside düzenlenecek, öneriniz için teşekkür ederiz.