Hocam öncelikle selamlar youtube göre tiktok biraz daha az kademeli ama çabuk içeriğin çabuk patlamasını sağlayan bir platform üstelik para kazanmak çok daha basit bir çok teşfikde mevcut tavsiyem abd hesabı almanız elimde mevcut hesapta var.

Hesabın kişisel veya farklı bir konsepteyken sizin kendi konseptinize çekmeniz sonrası hit düşüklüğü yaşanır ama spam paylaşımlar doğru müzik seçimleri ve uygun içerikler paylaşımı ile hızlıca toparlanır. İster Aktif 10m takipçisi olsun isterse 20m takipçisi olsun önemli olan takipçileriniz ve insanların karşısına çıkması hesapların aktifliğinden çok içerik ve özgünlük daha önemli tiktok değişik bir platform kısaca

YouTube izlenmelerinizi bilmiyorum ama içerik izlenmeleri aboneler bant yayınlar ile aylık 800 dolar ila 2500 dolar arası gelir sağlayanları biliyorum.

Bozum İşinde olduğum için hesapların bakiyelerini çekiyorum hesaplara girip göz atma fırsatım oluyor

birde hesap satın alım sonrası paylaşılan konum çerez vs çok etkiliyor bilginiz olsun.

WhatsApp Üzerinden İletişime Geçerseniz Yarın Sabah Erken Saatlerde Yardımcı Olurum.