Sosyal medya platformları için, beğeni, yorum, paylaşım, takipçi, izlenme bir çok kategori var hocam. Sağladığınız hizmette piyasada çok ciddi rekabet edeceğiniz biri yok. Takipçi olsa 365 gün elini sallasan sağlayıcıyım diyene çarpıyorsun piyasada.

Benim sizlere önerim, whatsapp gruplarını bulup katılın, wp gruplara oto mesaj atacak bot satın alın, bunların maliyeti 500 600 gibi bir şey tutar amaç reklam yapayım ama direkt api çekecek kişiler görsün, saldırın wp gruplarına vds sunucu alıp düzenli reklam döndürün, fiyat araştırması yapın ve daha iyi fiyatları sunun en büyük artınız ne? Organik + görev sistemi + sistem sizde anlık müdahale. Şu fiyata alıyorum şunun altını veremem lafları yok apicilerin hiç sevmediği olay direkt aldığın yeri arayıp bulup ondan çekerler, bütün maliyet hesaplamaları zaten sizde normal sitede 5 kazanıyorsanız 4 kazanın ama apici sahibi olun çok basit ama uzun bir süreç. Gmail hesap aç sat da yapın bunlarıda smm panellere sunun ayriyetten eğer böyle bir hizmet sunmaya başlarsanız xx.xxx miktarda google ads reklamı aktif benim panelin düzenli üye geliyor sipariş sayısıda toparla yakında bu tarz bir hizmet sunarsanız ve fiyatlatrınız diğer sağlayıcılar gibi fahiş olmadan alıp satılabilecek durumda olursa benimle iletişime geçerseniz bende sizlerden görev sistemi servisleri çekmek isterim, ayrıca piyasada ki ihtiyaç olan servisler sizde yoksa bile öneri sunar mantıklıysa veya yapabiliyorsanız siz eklersiniz siteye