DigitalPlus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunu yazan sizsiniz
Modlarla ne kadar az diyaloğa girersen o kadar iyi : Moderatörlerle iletişim sıkıntılıdan başka anlam çıkmıyor buradan ?
İnsanlar emeğini gördüğü, sevdiği kişileri savunurlar. Siz peki nasıl bir yetkiyle bunu yapan insanlara yalaka diyebiliyorsunuz ? Ben yönetimi savunuyorum çünkü yarısından fazlasıyla aynı masaya da oturdum hatta yönetimi de işleyişi de gördüm. Bana bu insanları savunuyorum diye yalaka deme hakkını size kim veriyor hocam veya başkasına hoş mu bu üslup ?

Bunu da geçtim Admin'i farklı yerlere çekmekle itham ediyorsunuz ? Yazdığınız ne anlama geliyorsa ona cevap vermiş Coşkun Bey.
Ortalığı senin gibi kralcılar karıştırıyor.Biz coşkun beyle mesajlaşıyoruz.Sen yaranacam diye Coşkun beyin avukatlığını ne yapıyorsun senin vazifenmi o.

Coşkun beyle ortada tartışma bile yokkken yaygara yapıp ortalığı karıştırıyorsun.

Benim bahsettiğim kralcılar senin gibi kişiler işte.Forumun dengesini bozan sizsiniz.Senin vazifen değil başkasının avukatlığı yapmak.Üstüne birde yaygara çıkarıyorsun.
Seni ben engellemiştim muhtemelen bu huyundandır.İki kişi konuşurken araya girme.Prim yaptırmam sana...