öncelikle değerli mesajınız için çok teşekkür ederim.Proje geliştirilme aşamasında ve resmi tüm işlemler yapılacak.
Mersin ili Yenişehir ilçesi Fuat Morel Mahallesi civarında en az 4+1 bir daire arayışında iseniz bizlere bütçenizi iletiyorsunuz ve nasıl bir ev istediğinizi belirtiyorsunuz.Geliştirdiğimiz yapay zeka sizlere farklı ilan sitelerinden seçtiğiniz pakete göre 10,15,20 veya daha fazla en mantıklı ilanları listeliyor ve sizlere dijital pdf şeklinde kendi oluşturduğu mantıklı yatırım sunumunu veriler ile iletiyor.
İstediğiniz evi seçmeniz kolaylaşıyor ve siz sadece evin resmi işlemlerini hallediyorsunuz.
Kısaca Emlakium.ai projesi yapay zeka destekli dijital emlakçıdır.
eğer bir gayrimenkul alma planınız var ise sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız😊
Teşekkürler
Merhaba,
Henüz resmi olarak uyumluluk sürecinizi tamamlamadan ticari faaliyette bulunmanız hukuki riskler barındırıyor. Asıl merak ettiğim konu ise şu: emlakçıya komisyon ödeme zorunluluğunu nasıl ortadan kaldırıyorsunuz? Ayrıca, konunuzu daha iyi anlayabilmek adına yapay zekanızın örnek bir değerleme raporu sunması faydalı olurdu. Örneğin, aşağıdaki iki ilanı karşılaştırarak örnek bir analiz yapılabilir:
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...48213898/detay https://www.sahibinden.com/ilan/emla...41062799/detay
Öte yandan, "verileri ilan sitelerinden topluyoruz" demiştiniz. Ancak örneğin Mersin ili Bozyazı ilçesinde satılık fabrika yeri aradığımı varsayalım; bu gibi spesifik talepler için ilan sitelerinde yeterli veri bulabileceğinizi sanmıyorum. Böyle durumlarda nasıl bir yaklaşım benimsiyorsunuz?
Son olarak, farklı senaryolarda hangi metrikleri nasıl değerlendirdiğinizi merak ediyorum. Zira örnekte verdiğim iki taşınmazı kıyaslarken yalnızca fiziksel özellikler değil; o bölgede yaşayan insanların meslek grupları, eğitim düzeyleri, gelir seviyesi, sosyal ve kültürel yapıları gibi veriler de önemli. Bu tür sosyokültürel unsurlara dair veri olmadan, “yatırım yap, huzur içinde yaşa” gibi kesin bir sonuca nasıl varabiliyorsunuz?
Cevap beklemekteyim.
Saygılarımla.