Moderatörleri sürekli kurumsal yazın diye uyarıyorum fakat iftiralar karşısında bazen ben de dayanamıyorum adamlar haklı..
20 yıldan fazla süredir bu büyük platformu koruyan, büyüten, binlerce kişiye fayda sağlayan moderatörleri savunmayacaklar da kimi savunacaklar?
Ben de en az sizin kadar adaletsiz olanlardan, hak yiyenlerden, çevresini, arkadaşını, akrabasını kayıranlardan nefret ederim.
Kim olursa olsun adaletsiz olan, hak yiyen, arkadaşını, dostunu, çevresini, akrabasını, tanıdığını, iş yaptığı adamı vb. kollayan, koruyan, taraflı karar veren ne kadar yetkili varsa bende dahil namussuz, şerefsizdir.
Ben bu foruma moderatörler çok iyi bilir bilir öz kuzenim kayıt olmak istedi "davetiye talebinde bulun moderatörler bakıyor" diyerek adamı davetiye sistemine yönlendirdim ve doğal yöntemlerle kayıt oldu.
Böyle bir şey yokken, kafasında kurgu kurup çamur atanlar da en az onlar kadar şerefsizdir ve bende onlardan tiksiniyorum.
Günde onbinlerce işlem yapıyoruz her işlem için açıklama yapmak zorunda değiliz. Moderatör açıklamış ve durumu doğru şekilde izah etmiş.
Burada herkes kurallara uymak zorunda. Kimsenin keyfine göre hareket etmesine izin verilmez.
Moderatörler en ufak bir adaletsizlik yaparsa, yetkileri alınır, üyelikleri komple silinir. Bunu çok iyi bildikleri için ne kasıtlı ne de taraflı işlem yapmazlar.
Yapmaya kalkan oldu, sonucu da tüm forum gördü. 15 yılda 3 moderatörün üyeliğini bizzat ben sildim.
Kimsenin keyfine göre yönetemeyiz. R10da forum ve kategori kuralları var. Bunları okuyan ve uygulayan sorun yaşamaz. Moderatörler ise kafasına göre değil, kurallara göre hareket eder.
Herkesi memnun etme gibi bir derdimiz yok. Bu zaten mümkün de değil. Ama adaletsizlik yapılıyor diyorsan, buyur somut şekilde ispat et. Çamur atıp köşeye çekilmekle olmaz bu işler.
Hiç tereddüt etmeden, eğer böyle biri varsa gönderin bana. Emin olduğunuz olayları inceleyelim, yetkisini alalım. Bu bizim için en iyisi olur.
24 yıldır bu sektördeyim. Dijital sektöre hizmet etmeye başladığım yıllarda daha doğmamış olan insanların bugün çıkıp yersiz ithamlarla klavye başında algı yapmaya çalışması bir yerden sonra gerçekten insanı sıkıyor..
Benim mesajında moderatörlere hakaret iftira vs...yok.
Mesajımda yazdığım gibi en ufak eleştiride moderatörlere yalakalık yapmak için ölümüne savunanlardan tiksiniyorum diyorum.Yalaka insanlardan tiksinmek gayet doğal bir davranış.Kralcı derken yalaka insanlardan bahsettiğim gayet açık.Farklı yerlere çekmenizi yanlış anlamanıza bağlıyorum...