Gerçekçi fiyat aralığı 80-95k
şaka gibi hocam gerçekten insanların emeğiyle dalga geçiyorlar, bu kanalın boş hali zaten 20k eder hani para kazanmayı ve gelirinin olduğunu vs es geçiyorum, harbiden insanın sabrıyla oynuyorlar, kardeşim eğer paran yoksa veya piyasayı bilmiyorsan yazma! bu kadar basit! 25k ya ben alırım bu arda bu kanalı ilgilenirsen pm
80 -100 500 ler yine uçuşmuş.
Böyle bir mantık yok.
Bakınız kanalınız şubattan bu yana ortalama getiriyor sanırım. 90 günde 24.000 k
Bunun büyük bir kısmı son günlerde gelmiş. Ve arada birgün hızlı yükseliş düşmüş. Kanal ortalama aslında 90 günde 20 k olsa aylık 6 k ortalama getirmiş. Biz onu 7.5 k diyelim.
Fakat daha bu gelir son 3 ayda olmuş.
Ve burada içeriğe bakılır. Sürdürülebilir mi ? Sezonluk mu ? İzlendi ve bitti mi ? Aynı video 5 yıl sonra da iş görür mü ?
Mesela bulaşık nasıl yıkanır 10 yıl sonrada izlenirken , 20 Mayıs 2025 teki bir olay 10 yıl sonra izlenmez.
Kısacası sırf gelire göre fiyat biçilmez
Ayrıca 25 k gelirin kesintisi olacsk , banka kesintisi olacak.
Değer biçerkem tüm bunlarda değerlendirilmeli
Şuan bu kanala 20 k diyen güzel fiyat vermiş. Ben vermezdim.(Ekrandaki resimlere göre konuşuyorum)
Ama daha detay verseydiniz değil 20 , 40 bile az olabilirdi.
%15 kesiliyor hocam her ay ziyaret bir öncesinin üzeri kategori dini içerik dini videolar dualar kuran paylaşımları.